Kortingsactie: Taste of Christmas

♫ It’s beginning to look a lot like christmas! ♫

We hebben het allemaal gemerkt: de kou is nu echt gearriveerd, de klok is al een tijdje op standje winter en gisteren hoorde ik op de radio dat het vandaag zou gaan sneeuwen. Overal maken lichtjes de winkelstraten gezellig en worden de mooiste versieringen weer van zolders getoverd. Het is zo ver: December. Feestmaand bij uitstek! Kortom: it’s beginning to look a lot like Christmas, everywhere you go!

En zal ik je eens wat leuks vertellen? Christmas comes early this year want van 12 t/m 14 december wordt de Jaarbeurs in Utrecht omgetoverd tot een groot kerst- en eetfestijn. Taste of Christmas wordt dit jaar namelijk voor het eerst in Nederland georganiseerd! Denk kookworkshops, wijnproeverijen, bekende Nederlandse chefs, een ijsbaan, kerstliedjes van Skyradio op de achtergrond en natuurlijk een culinaire kerstmarkt vol heerlijke producten, inspiratie en cadeautjes. Kortom, dit culinaire evenement staat garant voor knusse kerstvoorpret met een zeer uitgebreid en tasty programma!

Kortingsactie: Taste of Christmas

Jij wil vast ook inspiratie op doen voor kerst en genieten in een feestelijke gastronomische omgeving! Komt dat even goed uit. Ik mag namelijk kaartjes met korting weggeven namens Taste of Christmas. Dus laat dat kerstgevoel maar komen want je kunt nu met zijn tweeën naar Taste of Christmas voor maar €15,00!

Klik op deze link om jouw kaartjes met korting te kopen en vul de kortingscode DNK2397 in tijdens het bestellen.

Ik ga nog even verder met dromen over een ‘White Christmas’ ♫…..

Enjoy!
X Cato

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *