Disclaimer

© CATO CHEFT ‘T 2014 – 2016
Alle recepten, foto’s en tekst op deze website zijn zelfgemaakt door mij, tenzij anders aangegeven. Niets mag zonder toestemming worden overgenomen. Wil je iets gebruiken? Laat het me dan even weten via info[at]CatoCheftT[dot]nl en zet er een link of bronvermelding bij.

REVIEWS
Op CATO CHEFT ‘T verschijnen geregeld reviews of vermeldingen van producten in artikelen. Deze producten heb ik vaak zelf gekocht, maar soms krijg ik ze ook toegestuurd. Dit betekent niet dat ik er automatisch over schrijf. Ik doe het alleen als ik vind dat het past bij mijn blog en stijl en wanneer ik er zelf enthousiast over ben en dit enthousiasme graag wil delen.

GESPONSORD
Soms zul je ook gesponsorde artikelen tegenkomen. Dit zijn artikelen die ik in opdracht heb geschreven en waar ik voor betaald krijg. Wanneer het artikel een samenwerking betreft, staat het er altijd bij. Ik werk freelance voor mezelf en CATO CHEFT ‘T maakt onderdeel van mijn inkomsten uit. Op deze manier blijf ik mezelf ontwikkelen en kan ik blijven doen waar ik ontzettend blij van word: bloggen en mijn recepten en food avonturen delen. 

Voor alles geldt: ik vind het belangrijk om eerlijk te zijn. De artikelen die ik plaats, heb ik volledig zelf geschreven en ik zal nooit iets plaatsen waar ik niet achter sta.

Heb je nog vragen? Je mag me altijd een mailtje sturen.
X Cato