Catering

♫ So bring your good times and your laughter too. You’re gonna celebrate and I’ll cook for you.. 

 

KOK AAN HUIS – Ik bied je graag een compleet verzorgde culinaire avond in de fijne omgeving van je eigen huis. Ik neem al je zorgen uit handen zodat jij en je gasten alle tijd voor elkaar hebben. De voorbereidingen tref ik thuis en vervolgens kom ik het in jouw keuken afmaken.

Je houdt wel van een dinertje geven..

Vrienden uitnodigen in de intieme sfeer en het comfort van je je eigen huis, wie houdt daar niet van: lekker eten aan je eigen tafel, zelf kiezen wanneer de gerechten op tafel komen en je eigen muziekkeuze op de achtergrond. Heerlijk!!

Maar je bent niet zo’n fan van..

Het kan ook zo’n gedoe zijn: uren voorbereiding, toch nét dat ene ingrediënt zijn vergeten, stress achter je pannen, telkens opstaan tijdens de gesprekken voor een nieuwe ronde wijn en dan die afwas..?
Neeee!!

Ik bied je graag een zorgeloze avond

Wel zin in een gezellig dinertje in de intieme sfeer van je eigen huis, maar geen tijd/inspiratie/skills om te koken…? Komt dat even goed uit: ik vind het heerlijk om te koken en geniet ervan om mensen een fijne avond te bezorgen: CATO CHEFT ‘T!

Liever geen diner? Ook voor catering van een buffet of hapjes bij de borrel ben je bij mij aan het juiste adres.

 

SINGING CHEF

Naast koken is zingen mijn grote passie. Om de beleving compleet te maken, kan ik ook een intiem optreden met een pianist verzorgen. Alleen of samen met een andere zangeres.

ACHTERGROND

Al jaren kook ik met heel veel passie diners. Vaak bij mij thuis, voor vrienden, die ik dan nieuwe creaties voorschotel. Of bij hen thuis als bedankdinertje. Omdat ik ook vaak werd gevraagd voor een groep te koken en ik dit zo leuk vind om te doen, doe ik het tegenwoordig ook in opdracht.

De afgelopen jaren heb ik mijn kookervaring uitgebreid met diverse stages in sterrenrestaurants. Meest recentelijk is daar mijn deelname aan MasterChef Holland 2016 bij gekomen. Een waanzinnig avontuur! Deze unieke en leerzame ervaring, waar ik iedere dag opnieuw werd uitgedaagd tot hoogstaande culinaire creaties, heeft me verder ontwikkeld en geïnspireerd als kok.

MENU

Ik werk in principe met een standaard 3-, 4-, of 5-gangen menu voor een vaste prijs. Met wisselende gerechten en ingrediënten geïnspireerd op het seizoen en het verse aanbod op dat moment. Hieronder een aantal voorbeelden (klik op de link voor een foto).

Voor: Taartje van gesmoorde aardpeer, zeebaarstartaar met truffel en knapperige zeebaarsfilet
Hoofd: Confit de canard met linzen, venkel en groene salsa
Na: Lavendel & lemon curd cheesecake

Bovenstaand menu dient als voorbeeld. Ik stel graag een menu op maat voor je samen op basis van jouw wensen. Samen bedenken we het perfecte eten dat aansluit bij de avond.

INFORMATIE

Neem contact met me op via 06-45002442 of info [at] CatoCheftT [dot] nl

Tot snel in jouw keuken!
X Cato